top of page

Algemene voorwaarden bij reservering:

Reserveringsaanvragen worden alleen bevestigd indien de woning beschikbaar is.

 1. Aankomst en vertrek
  Bij aankomst wordt u opgewacht door een verantwoordelijke ter plaatse die u vertrouwd zal maken met de woning.U regelt op dat moment ook de waarborgsom en overhandigt een gehandtekende copij van dit document. U krijgt de sleutels van de woning.Uw vakantiewoning moet op de dag van vertrek in schone staat achtergelaten worden.

   

 2. Annulering
  Indien u de overeenkomst voor de ingangsdatum annuleert, bent u een gefixeerde schadeloosstelling verschuldigd. Deze bedraagd:
  – bij annulering tot 3 maanden voor de ingangsdatum: 15% van de overeengekomen prijs
  – bij annulering tot 2 maanden voor de ingangsdatum: 50% van de overeengekomen prijs
  – bij annulering tot 1 maand voor de ingangsdatum: 75 % van de overeengekomen prijs
  – bij annulering binnen 1 maand voor de ingangsdatum: 90% van de overeengekomen prijs
  – bij annulering op de dag van de ingangsdatum: 100% van de overeengekomen prijs
  Wij raden u aan een annuleringsverzekering af te sluiten.

   

 3. Inhoud van de huurovereenkomst
  In de huurprijs van de woning zitten, naast de gewone huurkosten ook de kosten voor water, electriciteit, verwarming, belastingen, gebruik van bedlinnen en handdoeken.

   

 4. Aansprakelijkheid
  We kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor de persoonlijke veiligheid en beveiliging van personen (of hun bezittingen) tijdens de huurperiode. U blijft zelf ten allen tijde verantwoordelijk voor uw persoon. Kinderen moeten onder toezicht van een volwassene staan. U bent verantwoordelijk voor eventuele schade aan het pand en zwembad. Wij kunnen geen aanspraak maken op onze verzekering voor schade veroorzaakt door huurders. Het is daarom van essentieel belang dat uw persoonlijke verzekering accidentele schade en persoonlijke -ongevallen en aansprakelijkheid dekt.

   

 5. Bewoning
  Alleen het aantal mensen vermeld op het boekingsformulier kan de vakantiewoning gebruiken, zelfs indien de maximale bezetting niet wordt bereikt.

   

 6. Gedrag
  Wij vragen u om de rust van de omgeving en de buren te bewaren. Bij klachten omwille van onaanvaardbaar gedrag, behouden wij ons het recht om u te vragen het huis te verlaten. Restitutie is in dit geval niet mogelijk.

 7. Reiniging

  De kosten voor de eindschoonmaak worden aangerekend voor schoonmaak en het wassen van bedlinnen en handdoeken.
  Wij vragen u om gepaste zorg te dragen voor het gehuurde goed.

bottom of page